fredag, september 16, 2005

The face of stoke!

Fick ett mail idag med rubriken: Femton sekundmeter sydväst alltså, hmmm.... Det innehöll en bild där Johan Perjus har lyckats fånga min entusiasm på ett enastående sätt... Man ser hur jävla grymt jag tror det kommer att bli när jag alldeles strax ska paddla ut! Sissådär liksom!

torsdag, september 15, 2005

Stor onsdag på Torö

Danne de V tar sin först våg den stora onsdagen. Foto: Johan Perjus

Jag däremot kanske bör börja med nån annan sport. Minigolf?
Igår på Torö var det stort - mer volym än som framgår av bilden - och ganska stökigt, men peakarna fungerade och surfet var riktigt bra (för de flesta) dock gick det apkass för mig men det var kul ändå. Danne surfade "egget" riktigt bra i vågor som borde vara alldeles för stora för en sån bräda. Mauri dök upp på den legendariska "bananen" och Johan P fick sin största och bästa vänster nånsin (i Sverige?).

Jag och J-Boy, som gjorde Svuuurje comeback, paddlade dock mest omkring i crowden och gjorde ingen glad... I varje fall jag. Klantade till varenda våg jag försökte ta, fegade jag inte ur så halkade jag av eller trasslade in mig i leashen osv. Jaja, har aldrig surfat Torö stort förut, blir så osoft av stöket och stenarna, och kanske var det inte ens stort om man frågar Torö rävarna. Men det är andå alltid roligare att vara i vattnet än nån annanstans så det är bara att bita ihop och vänta på nästa storm! Bifogar ändå sparkloser-loggan för så kändes det då jag i mörket klev upp ur vattnet i går kväll!

Film på Nords sajt: Film från stor onsdag

tisdag, september 13, 2005

Wakeboard

Linda kör för första gången på 7år
I söndags blev det första gången på wakeboard i år (första gången på 7år för Linda). Kerryn, Lasse, Anna, Patrik, två engelsmän som jag inte minns namnet på, Linda och jag spenderade dagen i solskenenet på en klippa utanför Bullandö med kaffe och salamimackor och turades om att köra wakeboard med Kerryns båt. Jävligt kul och en super fin dag... Träningsvärk utav h-vete har man dock, kan inte förstå hur stel man kan bli av lite wakeboard. Hoppas det inte påverkar surfningen i eftermiddag! Det blåser aset och Torö kommer förhoppningsvis bli grymt idag!

torsdag, september 08, 2005

Boners på Torö

Igår på Torös vanliga ställen var vågorna små och vattnet överfyllt med folk! KeyKey hade räknat till 47pers på första! Och det var ett en ganska stabil Crowd på udden också. Lite nedstämd blev man ju först! Men så bestämde vi oss för att pröva Boners igen... Detta, konstigt nog, "secret" spot. Bara jag och Krille och Danne de V på en alldeles egen superpeak!!! Eufori!

Danne var i extas! Hade känlsan av att kunna andas under vattnet... vara vattnet... Många grymma åk för alla tre... en riktigt klassisk Torö session! Glasigt och tryck i vågorna... man ville aldrig gå upp men mörkret satte tillslut stopp.

Idag drar Krille till Irland med Henio och surfar, den lyckosten...

tisdag, september 06, 2005

Rigoberta Menchú

Tänkte lägga upp lite fler bilder. Men har inte hunnit, att komma hem innebär den vanliga stressen! Lägger i alla fall upp den här så länge. Linda intervjuar Nobelpristagaren Rigoberta Menchú... Det sista vi gjorde innan vi flög till semestern i Costa Rica.

Powered by Blogger Weblog Trackback by HaloScan.com