lördag, maj 27, 2006

Onsdag på Torö!

Första surfet i Sverige i år för mig. Trodde att det skulle vara ganska stort och stökigt men vinden la sig och vi fick en liten session med axelhöga vågor i setten. K-Man, KeyKey, Danne och Jag hoppade i på Boners (Sattelitbild på Hitta.se)... Linda hade picknick på Stranden och Krille slöt upp för sin andra session för dagen. Skönt att komma i vattnet och alltid roligt att surfa med kompisar. Vi sov över hos Dannes föräldrar på Muskö. De är de gulligaste, interessantaste och mest gästvänligaste personer man kan tänka sig! Tack så mycket!

tisdag, maj 23, 2006

Kommahemfest

Hang loose
TyglarPICT0153PICT0217PICT0196ReggaetonShotracePICT0172
När vi kom hem hade Volle och Josefin kommit överrens om att fixa en fest... det började som en ganska lugn och vuxen tillställning... men sen kommar hattarna och extraspriten fram... galet kul... Fler bilder finns på flickr

tisdag, maj 02, 2006

Matilda´s

Har spenderat helgen pa supermysiga och kitchiga Matilda's mellan Playa Maderas och Bahía Majagual strax norr om San Juan del Sur. Ett riktigt paradis... och mycket lugnare an for tva veckor sedan da hela omradet har kryllade med folk over Semana Santa. Surfat en hel del... Bast har det gatt for Linda och Lisa (infovolontar pa Svalorna) som har plockat massa vagor pa sin delade hyr-Bic... Lisa har akt up till Léon och snart ska Linda och jag hoppa pa bussen till Managua for att flyga hem i morgon (pa separata flygplan tyvarr), kanns konstigt och vemodigt; trots att vi snart kommer tillbaka.

Det har i Sverige rapporterats om en bussolycka med tva inblandade Svenskar. Det ar inte vi eller nan vi kanner, och det varkar som att de det var mar bra!

Ses i Svea!

Powered by Blogger Weblog Trackback by HaloScan.com