onsdag, juni 28, 2006

Huge waves pound Central America's Pacific Coast

Chron.com | Huge waves pound Central America's Pacific Coast: "MANAGUA, Nicaragua — Big waves generated by a storm 2,000 miles away battered a long stretch of the Pacific Coast, wrecking homes, hotels and restaurants from Peru to Central America, civil defense officials said today..."

tisdag, juni 27, 2006

Dance monkeys, dance

Grymt bra liten film...

söndag, juni 25, 2006

Going Loco down in Acapulco!!!

Grymt roligt på midsommar i Norrtäljetrackten! Johanna och Crew hade fixat perfekt mat. Suspekt politiskta snapsvisor akompanjerade de Beska Dropparna och Fredo hade som vanligt lyckats få ihop ett funkigt soundtrack att dansa hela natten till. Falsettsång, svängande höfter och korvgrillning långt in på morgonen... Smutt!!!

Fotbollen dagen efter väljer jag att inte nämna!

söndag, juni 18, 2006

Mobilen Juni

Jag har lånat en mobil som är så stor så folk tror jag går runt med GPS-mottagare på mig. I vart fall lyckades jag precis lista ut hur jag kunde föra över bilder från den... här är några från den här månaden!

Bild(237).jpgBild(260).jpgBild(259).jpgBild(365).jpg
Bild(253).jpgBild(393).jpgBild(274).jpgBild(318).jpg
Bild(311).jpgBild(336).jpgBild(360).jpgBild(276).jpg
Bild(287).jpgBild(367).jpgBild(306).jpgBild(368).jpg
Bild(377).jpgBild(372).jpgBild(384).jpgBild(385).jpg

illegal vs legal

Min kollega Spuff har lagt upp en väggdekoration på flickr som är jävligt grym!

fredag, juni 16, 2006

Segerrus, abdiktion och protest!

Fy vad jobbigt det var igår... tills det att Elmander kom in och löpte, Allbäck nickade bakåt och Ljungberg skallade in den! Mitt hjärta klarar inte fler såna matcher!

Tiden på toppen i VM-Tipset är slut för den här gången...
Tobbe tog tillbaka ledningen med nästan full pott igår. Jag vill lämna in en protest mot offsideavblåsningen på Trinidad & Tobagos mål... fan oxå, om den gått in hade jag bara legat en poäng efter, istället för 7!

torsdag, juni 15, 2006

"okej, det är bara att erkänna, mannen är ett geni"

Jag leder Jonte och Fredriks VM-Tips (prickade Tyskland _ Polen igår) och börjar känna att det kan vankas STOOORA pengar i slutet av gruppspelet. Bäva månde medtipparna, och ångra sig lär Jonas K göra som bjöd in mig i spelet... Kvällens matcher blir oerhört spännande, fokus har förflyttats från om Sverige lyckas slå Paraguay till hur det går med tippandet. Kommer Jonas och Tobbe att knappa in? Kan rentav någon från klungan ta rygg på täten? Eller kommer jag att dra ifrån och få lite lugn och ro? Vi får se!

Jag ligger på 48 poäng, Tobbe 43 poäng och Jonas 42 poäng. Så här har vi tippat inför kvällen!

 JohanJonasTobbe
Ecuador - Costa Rica0 - 22 - 11 - 0
England - Tri&Tob2 - 13 - 02 - 0
Sweden - Paraguay2 - 22 - 11 - 0


Att jag har blivit utropad till genibloggen för VM-Tipset är ju visserligen en gammal välkänd sanning, men tipsraden är strikt vetenskaplig och bygger på en oerhört avancerad matematisk kalkyl och trendanalys. Att det skapar en helt känslokall tipsrad utan mänsklig inblandning bevisas av kvällens tips inför Sverige matchen. Be till Gud om att jag tippat fel!!!!

lördag, juni 03, 2006

Boners levererar igen

Helt plötsligt fick jag ett samtal som sa att det blåste SYD. Oväntat eftersom jag inte sett några sådana prognoser! Det var bara att styra om planer för fredagskvällen, bli upphämtad av Ekan och rulla ner mot Torö! Lite stökigt och inte så stort men kul att surfa med så många sköna snubbar i vattnet. Danne, Mauri, KeyKey, K-Man, Krille, Ekan och Manly Andreas som jag aldrig träffat förut men som var helt grymt duktig, skön stil!

Linda, som är i Nicaragua igen, var på MingelParty hemma hos Ambassadörskan i Managua. Mikael Wihe var där och lirade och även den läskige ambassadören för USA. Hon får berätta mer själv...

Powered by Blogger Weblog Trackback by HaloScan.com