måndag, november 05, 2007

Cumpleaños de la Vecina

I fredags fyllde grannfrun 50 år... det dukades upp bord på hela gatan utanför. Jag och Linda som tänkt oss en lugn hemmakväll, att vi skulle ta igen missad sömn inför lördagkvällens planerade RBD konsert med barnen från Estelí, blev nervösa när vi såg stora högtalare anlända på pickup-flak och lastas in... det skulle nog inte bli så lätt att sova tidigt... Och det blev verkligen ett redigt partaj där hos grannen, rommen, gallo-pinton, mariachi banden, reggaetonen och break-battlandet flödade. Musiken tystnade inte förrens klockan sju på morgonen! Vi hade dock smart nog valt att hoppa över den där lugna kvällen för att istället ta tjuren vid hornen och delta i festligheterna! Linda som käkar parasitmedicin kom i gasen på läskedryck och dans medans jag lyckades få ner ett försvarligt antal rom-cola.

På lördan kom familjen från Estelí ner och Joissel fick förverkliga sin dröm att se RBD live... på ett regnit baseballstadion...

Söndan blev det en tripp till stranden med familjen + Alicae och Emilio... alltid skönt att komma till playan. Särskilt i November.

Powered by Blogger Weblog Trackback by HaloScan.com