fredag, juli 22, 2005

Mexico City

Mexico City ar en grym stad! Hektiskt, livligt, vackert och med massvis av trevliga manniskor! Eduardo och Martin, som ska hjalpa oss med personer och transporter har i Mexico hamtade oss vid flyget. Det tog over tva timmar att ta sig igenom immigrationen sa de stackarna fick sta dar med en skylt med Lindas namn pa valdigt lange...

Omradet dar vid bor, precis vid katedralen och torget med den gigantiska flaggan verkar har nastan fler poliser an vanliga manniskor pa gatorna... Sarsakilt i gar, en lordag kvall med nan slags konsert pa torget. Stod och filmade flaggan igar nar jag sag en jakt pa en kille som blev omringad av 20 poliser nar han greps, precis som i Cops pa TV forsokte han springa fran polisen i bar overkropp. Forstod inte vad han hade gjort och varfor han forsokte gora nagot over huvudtaget nar det var tusentals poliser i narheten.

Vi filmade ett tag till och motorcykelpoliserna (som kor Harley Davidson) som stod brevid mig blev eld och lagor nar de fick ett larm och skulle dra ivag. Tva av dem var sa exhalterade att de forsokte hoppa upp pa samma motorcykel fran varsitt hall och krockade med varann.

Det ar faktiskt ganska kallt har, 18 grader men det har bara regnat ytterst lite hittills! Skriver igen nar det finns nagot mer intressant att skriva. Ska ta en Sightseeing buss nu for att fa lite mer koll pa stan!

Powered by Blogger Weblog Trackback by HaloScan.com