måndag, augusti 15, 2005

Infektion, Surf och Alkade FransCanicker

En svang soderut... Matapalo och Dominical... Pa playa Matapalo bodde vi hos en gravt alkholiserad fransk kanadensare som lagade fantastisk mat men hade valdigt nergangna Cabinas, inget toapapper, doda leguander utanfor fonstret etc. Men det blev en trevlig kvall... samtalade med en annan alkad kandensare som kom forbi och drog i sig en halva Rom pa en timme och en javligt skarpt ochg berest snubbe i 50ars aldern fran Las Vegas. Han hade ruttnat pa sitt reklam och pr jobb och blivit servitor pa Ceasars Palace... en av de mest medvetna amerikaner vi traffat. Vi pratade mycket om CAFTA (USAs frihandelsavtal med Centralamerika), later spannande va =)

Det regnar javligt mycket hela tiden och surfet ar litet och ratt sonderblast... Swell ska komma pa tisdag, vi haller tummarna.

Linda har fatt ta en liten paus i sin annars lysande surfkarriar... ett litet skavsar pa foten lyckades bli sa infekterat att hela foten svullnade upp och jag har fatt bara omkring henne i tva dar... men nu har hon fatt en spruta i rumpan och det borjar bli battre!

I ovrigt har vi annu inte sett eller rort vid nagra apor!

Powered by Blogger Weblog Trackback by HaloScan.com